Mikä on digitaalinen lompakko?

Maailma on muuttunut koko ajan digitaalisemmaksi. Tämän takia ei ole yllättävää, että nykyään jopa hyvin monet perinteiset asiat ovat myös muuttuneet digitaaliseen muotoon. Yksi hyvin mielenkiintoisista mahdollisuuksista liittyen tähän on ehdottomasti digitaaliset lompakot, jotka tarjoavat monia mahdollisuuksia niiden käyttäjille.

Mutta mikä on digitaalinen lompakko, miten sitä voidaan käyttää ja mitä vaihtoehtoja oikein on olemassa? Tämä sivu tulee vastaamaan kaikkiin näihin kysymyksiin, ja moniin muihin eri asioihin. Siten voit aloittaa digitaalisen lompakon käytön hyvin helposti ja nopeasti.

Digitaalisia lompakoita voidaan käyttää kryptovaluutan säilyttämiseen

Yksi asia, mikä on auttanut tekemään digitaalisista lompakoista suosituimpia on se, että niitä voidaan käyttää kryptovaluuttojen turvalliseen säilyttämiseen. Jos oletkin kiinnostunut kryptovaluuttojen ostamisesta, on erittäin hyvä idea oppia tästä asiasta kunnolla. Ennen kuin aloitat koko prosessin, on hyvä idea käyttää sivustoja kuten ostaethereum.fi apunasi. Niiden avulla voit selvittää, miten voit ostaa kryptovaluuttaa mahdollisimman helposti ja turvallisesti.

Kun olet varma tietäväsi, miten kryptovaluuttoja voidaan ostaa ja mitä haluat edes hankkia itsellesi, voit siirtyä selvittämään, mikä digitaalinen lompakko on hyvä vaihtoehto. Hankkimalla sen valmiiksi, ennen kryptovaluutan ostoa, koko prosessista tulee huomattavasti helpompaa. Niin sinun ei tarvitse tehdä oikeastaan mitään muuta, kuin hankkia haluamaasi kryptoa ja siirtää ne lompakkoon turvallista säilytystä varten.

Mikä on oikein digitaalinen lompakko?

Joten mikä oikeastaan on digitaalinen lompakko. Kyseessä on elektroninen versio lompakosta, jossa voidaan säilyttää monia eri asioita. Tietenkin voit säilyttää perinteistä fiat valuuttaa kuten euroja lompakossa ja jopa tehdä siirtoja suoraan sen kautta. Tämä ei ole kuitenkaan ainoa asia, jota voit säilyttää digitaalisen lompakon sisällä.

Fiat ja kryptovaluuttojen lisäksi voit säilyttää digitaalisessa lompakossa monia muitakin kortteja. Näitä voivat esimerkiksi olla lahjakortit, jäsenyys- ja kanta-asiakaskortit ja kupongit. Lisäksi voit säilyttää lompakossa erilaisia lippuja esimerkiksi tapahtumiin ja lennoille sekä hotelliin. Kaiken tämän lisäksi voit säilyttää lompakossa joitakin erittäin tärkeitä tietoja. Näitä ovat esimerkiksi ajokortti, henkilöllisyys todiste ja jopa auton avaimet.

Miten digitaalinen lompakko toimii?

Eri digitaaliset lompakot toimivat eri tavoilla. Kuitenkin monia niitä yhdistää tietenkin jotkut asiat. Esimerkiksi se, että oikeastaan kaikki digitaaliset lompakot toimivat älypuhelimen avulla. Toisin sanoen voit ladata lompakon sovelluksen puhelimeen käytettäväksi. Sen jälkeen pääset käyttämään sitä hyvin helposti.

Riippuen siitä, mikä digitaalinen lompakko on oikein kyseessä, se voi toimia hyvinkin eri tavoilla. Esimerkiksi jotkut lompakot käyttävät QR koodeja, kun taas jotkut puhelinnumeroita. Useat lompakot tarjoavat itse asiassa monia eri vaihtoehtoja. Sillä tavalla voit valita juuri sinulle sopivimman tavan tehdä erilaisia siirtoja.

Mitä digitaalisia lompakoita on oikein olemassa?

Digitaalisten lompakoiden valikoima on kasvanut hyvin suureksi. Tietenkin monet niistä ovat hyvin suosittuja, mutta jotkut keräävät helposti kaikista eniten käyttäjiä. Näitä ovat seuraavat mahdollisuudet:

  • MobilePay
  • Cash App
  • Apple Pay
  • Google Wallet
  • Samsung Pay
  • PayPal
  • Venmo

Kaikkia lompakoita ei tueta aivan kaikissa maissa. Jos siis olet matkustamassa Suomen ulkopuolelle, tämä asia on hyvä tarkistaa. Siten et joudu epämukaviin tilanteisiin ulkomailla ollessa.

Digitaalisten lompakkojen risut ja ruusut

Digitaalisten lompakkojen hyöty on hyvin selkeä ja yksinkertainen. Voit säilyttää kaikki tiedot hyvin helposti löydettävissä puhelimestasi. Tietenkään asia ei kuitenkaan ole ihan näin yksinkertainen. On nimittäin hyvä ottaa huomioon, että koska tiedot ovat puhelimessa, tämä tekee laitteesta lähes korvaamattoman. Tämä saattaa olla joillekin käyttäjille hieman epämukava asia, sillä kaikki eivät halua olla näin sidoksissa yhteen laitteeseen.