Keno veikkaus

Pelisäännöt

Keno on suosittu onnenpeli, joka perustuu numeroiden arvontaan. Veikkauksen Kenossa valitset 2-10 numeroa väliltä 1-70. Arvonta suoritetaan päivittäin, ja arvonnassa valitaan 20 numeroa. Pelaajan tavoitteena on ennustaa, mitkä numerot arvotaan. Voit valita itse sekä panoksen suuruuden että kenotasosi, joka vaikuttaa voittojen määrään. Mitä enemmän numeroita valitset ja korkeampi kenotaso, sitä suurempia voittoja voit saada. Kenossa on mahdollisuus käyttää Veikkaus-korttia, jonka avulla voitot alle 20 000 euroa maksetaan suoraan pelitilillesi. Suurempien voittojen lunastus vaatii henkilökohtaisen voitonhaun.

Veikkausksen Keno pelimuodot

Veikkauksella on useita Keno pelimuotoja, kuten Päiväkeno, Ilta-keno ja Myöhäiskeno. Ero näiden välillä on arvonta-aika. Päiväkenon arvonta tapahtuu iltapäivällä, tarjoten pelaajille ensimmäisen mahdollisuuden voittaa päivän aikana. Ilta-keno puolestaan arvotaan illalla, ja se on suosittu valinta niille, jotka haluavat jännittää voittojaan työpäivän jälkeen. Myöhäiskeno on viimeinen arvonta päivässä, sopien yökyöpeleille. Lisäksi Veikkaus tarjoaa erilaisia Kenon erikoispelejä, kuten Kenon Tuplaus, jossa pelaajilla on mahdollisuus tuplata voittonsa. Jokaisessa pelimuodossa on omat erityispiirteensä, kuten erilaiset panostasot ja voittokertoimet, jotka tekevät jokaisesta pelimuodosta ainutlaatuisen kokemuksen.

Veikkauksen Kenon peliajat

Peliajat vaihtelevat pelimuodon mukaan, tarjoten pelaajille joustavuutta ja mahdollisuuden osallistua useisiin arvontoihin päivän aikana. Päiväkenon arvonta on päivällä, yleensä iltapäivällä, mikä sopii mainiosti niille, jotka haluavat nauttia pelistä päivän valoisina tunteina. Ilta-kenon arvonta ajoittuu iltaan, tavallisesti kello kuuden ja kahdeksan välillä, mikä on ihanteellinen aika monille työssäkäyville henkilöille rentoutua Kenon parissa työpäivän jälkeen. Myöhäiskenon arvonta puolestaan tapahtuu myöhään illalla, jolloin yöelämästä nauttivat pelaajat saavat mahdollisuuden osallistua päivän viimeiseen Kenon arvontaan.

Luokat ja palkinnot

Palkinnot Veikkauksen Kenossa riippuvat siitä, kuinka monta numeroa valitset ja kuinka moni niistä osuu arvonnassa. Voittoluokkia on useita, ja suurimmat voitot saa 10 oikein tuloksella. Voittoluokat alkavat jo kahdesta oikein arvatusta numerosta, ja voittosumma kasvaa jokaisella lisäoikealla numerolla. Esimerkiksi, jos valitset 10 numeroa ja saat niistä 5 oikein, voitat enemmän kuin jos valitset 5 numeroa ja saat niistä kaikki oikein. Tämä johtuu siitä, että suuremman numeromäärän valitseminen lisää voiton todennäköisyyttä.

Lisäksi Veikkauksen Keno tarjoaa useita eri panostasoja, jotka vaikuttavat voittojen suuruuteen. Mitä suurempi panos, sitä suurempi voitto. On myös mahdollista valita Kenon tuplausominaisuus, joka mahdollistaa voittojen kaksinkertaistamisen tietyissä tilanteissa. Tuplausnumero arvotaan erikseen, ja jos tämä numero osuu yhteen pelaajan valitsemista numeroista, voitto kaksinkertaistuu.

Veikkauksen Kenon pelistrategiat

Vaikka Keno on pääasiassa onnenpeli, jotkut pelaajat käyttävät erilaisia strategioita, kuten numeroiden toistuvuuden seuraamista tai ”kuumien” ja ”kylmien” numeroiden valintaa. Numeroiden toistuvuusstrategia perustuu siihen, että seurataan, mitkä numerot ovat tulleet usein esiin aikaisemmissa arvonnoissa, ja valitaan nämä numerot toivoen, että ne tulevat esiin jälleen. Kuumat numerot ovat niitä, jotka ovat tulleet esiin usein viime aikoina, kun taas kylmät numerot ovat niitä, jotka eivät ole tulleet esiin pitkään aikaan.

Voitonjakotaulukko

Voitonjakotaulukko Veikkauksen Kenossa näyttää eri voittoluokkien voitot ja tarjoaa kattavan yleiskatsauksen mahdollisista voitoista. Voittosummat vaihtelevat panoksen suuruuden mukaan, joten pelaajat voivat suoraan nähdä, miten eri panostasot vaikuttavat potentiaalisiin voittoihin. Taulukko esittää selkeästi, miten voittosumma kasvaa valittujen numeroiden ja oikein arvattujen numeroiden määrän lisääntyessä.

Keno pelitilat Veikkauksen kanssa

Voit pelata Kenoa Veikkauksen myyntipisteissä, netissä tai mobiilisovelluksen kautta, mikä tarjoaa pelaajille monipuolisia ja käteviä tapoja osallistua peliin. Veikkauksen myyntipisteet, jotka löytyvät ympäri Suomea, kuten kaupoista, kioskeista ja huoltoasemilta, mahdollistavat Kenon pelaamisen perinteisellä tavalla.

UKK

Onko olemassa tiettyjä oikeita numeroita Kenossa?

Ei ole olemassa ”oikeita” numeroita, sillä jokainen arvonta on satunnainen.

Kuinka pelata Kenoa vedonlyönnillä?

Voit asettaa panoksen valitsemillesi numeroille ja odottaa arvontaa. Voittosi määräytyy valittujen numeroiden ja oikeiden arvottujen numeroiden mukaan.

Kuinka voit lunastaa Veikkauksen Kenon voitot?

Voitot voi lunastaa Veikkauksen myyntipisteistä, pankkitilille tai Veikkauksen pelitilille, riippuen voiton suuruudesta ja pelitavasta.