Lataa Amazon Prime -sisältöä

Amazon Prime on loistava tapa päästä käsiksi tuhansiin elokuviin, tv-ohjelmiin ja musiikkiin. Amazon Primen avulla voit ladata sisältöä laitteellesi, jotta voit katsoa sitä milloin ja missä tahansa – myös silloin, kun internet-yhteyttä ei ole saatavilla.

Amazon Prime Video -kirjasto 

Amazon Prime asiakkaana saat käyttöösi valtavan valikoiman videosisältöä, mukaan lukien palkittuja alkuperäisiä elokuvia ja TV-ohjelmia. Voit selata uusia julkaisuja tai vanhoja suosikkeja sekä suosittuja nimikkeitä muista suoratoistopalveluista. Parasta on, että kaikki Amazon Prime -lataukset ovat tilaajille täysin ilmaisia. Sinun ei siis tarvitse huolehtia ylimääräisistä kuukausi- tai tilausmaksuista – lataa ja katso!

Pääset alkuun kirjautumalla Amazon Prime -jäseneksi. Kun olet rekisteröitynyt, voit aloittaa upean sisällön lataamisen hetkessä. Löydät uusimmat elokuvat ja TV-ohjelmat Amazon Prime Video Library -kirjastosta, samoin kuin musiikkia, kirjoja ja paljon muuta. Sisällön lataaminen on erittäin helppoa; sinun tarvitsee vain etsiä haluamasi nimike Amazon Primen kirjastosta ja napsauttaa ”Lataa”. Voit sitten valita videotiedoston laatutason (HD tai SD) mieltymystesi tai laitteesi ominaisuuksien mukaan ennen latauksen vahvistamista. Kun olet ladannut videon, voit katsoa sitä milloin haluat – jopa ilman internetyhteyttä. Huomaa, että Amazon Primen kautta on mahdollista ladata sisältöä vain mobiililaitteelle.

VPN tuo saataville laajemman valikoiman

Amazon Primen valikoima muuttuu riippuen siitä, missä maassa sitä katsot. Voikin olla siis hyvä idea tutustua muiden maiden valikoimiin. VPN:n avulla voit saada käyttöösi Amazon Primen kansainvälistä sisältöä ulkomailta. Sitä käyttäen voit muodostaa yhteyden jossakin tuetussa maassa sijaitsevaan palvelimeen ja käyttää Amazon Prime -kirjastoa sieltä käsin. Kun yhteys on muodostettu, Amazon luulee, että olet kyseisessä maassa ja näyttää sinulle sisältöä, joka on saatavilla vain kyseisellä alueella. Voit sitten selata Amazonin valikoimaa tai etsiä tiettyjä nimikkeitä, ladata ne laitteeseesi ja katsoa niitä offline-tilassa milloin haluat.

Amazon Prime -profiilit

Amazon Prime sopii myös perheille. Voit luoda jopa neljä Prime-profiilia yhdelle Amazon-tilille, joten jokainen perheenjäsen voi käyttää omaa henkilökohtaista kirjastoaan. Tämä tarkoittaa sitä, että jokainen talon jäsen voi löytää jotain, mitä haluaa katsella tai kuunnella. Voit helposti hallita perheesi tilauksia ja latauksia Prime Videon Family Library -ominaisuuden avulla.

Amazon Prime -profiilien avulla voit helposti hallita ja jakaa sisältöäsi kaikilla laitteillasi, joten kaikki perheenjäsenet voivat katsoa haluamaansa sisältöä ilman, että heidän tarvitsee huolehtia tallennustilasta. Lisäksi Amazon Primen lapsilukkojen avulla voit pitää lapset turvassa rajoittamalla heidän pääsynsä vain heille ikänsä puolesta sopivaan sisältöön.

Amazon Prime -elokuvien ja ohjelmien lataamisen edut 

Amazon Primen sisällön lataaminen on hyvä tapa varmistaa, että sinulla on aina jotain katsottavaa. Koska lataukset ovat pysyviä, ne toimivat myös varmuuskopiona, jos internetissä on katkoksia tai jos jakso tai elokuva poistetaan suoratoistopalvelusta. Toinen etu on se, että lataaminen säästää sekä aikaa että dataa. Sen sijaan että odottaisit videon puskuroitumista joka kerta, sinun tarvitsee vain ladata se kerran ja voit sitten nauttia siitä milloin haluat!

Amazon Primen avulla elokuvien ja tv-ohjelmien lataaminen ei ole koskaan ollut helpompaa. Tuhansia nimikkeitä on käsilläsi alhaisella kuukausimaksulla, joten Amazon Prime Video tarjoaa jokaiselle jotakin – etsitpä sitten palkittua alkuperäissisältöä tai vanhoja suosikkeja.

Suoratoiston vaihtoehdot

Jos katsot sisältöä mieluummin verkossa, Amazon Prime tarjoaa myös useita suoratoistovaihtoehtoja. Voit seurata suosittuja ohjelmia ja valita tuhansista eri nimikkeistä, jotka sisältyvät Prime-tilaukseesi.

Etsitkö kätevää tapaa katsella kaikkia suosikkisuoratoistopalvelujasi? Kolmannen osapuolen vaihtoehdot ovat täydellinen ratkaisu. Voit helposti ladata ja käyttää useita suoratoistopalveluja yhdestä paikasta, joten voit suoratoistaa mitä tahansa haluat, helpommin kuin koskaan. Esimerkiksi Amazon Prime -asiakkaat voivat käyttää Hulua, HBO NOW:ta ja Showtimea Amazon App Storen kautta. Toisaalta, Plex- tai Audials-sovelluksen avulla voit ladata ja katsoa elokuvia, TV-ohjelmia ja kuunnella podcasteja monilta eri alustoilta yhdessä paikassa.

Amazon Prime Video -elokuvasuositukset

Suosittelemme seuraavia elokuvia jotka loytyvät Amazon Prime Videon kirjastosta:

– The Big Sick: The Big Sick on Michael Showalterin ohjaama romanttinen komedia. Se kertoo Kumail Nanjianista, vaikeuksissa olevasta koomikosta, joka joutuu tasapainoilemaan perheensä odotusten ja oman suhteensa Emily Gardnerin kanssa. Kun asiat alkavat muuttua vakaviksi heidän välillään, molemmat joutuvat kohtaamaan erilaiset kulttuurinsa ja päättämään, onko heidän rakkautensa taistelun arvoista.

– Get Out: Get Out on Jordan Peelen ohjaama kauhuelokuva. Se seuraa nuorta mustaa miestä, Chris Washingtonia, joka vierailee valkoisen tyttöystävänsä perheen luona ja saa selville, että heidän talossaan tapahtuu jotain pahaenteistä. Älykkään yhteiskunnallisen kommentin sisältävä trilleri pitää sinut jännityksessä loppuun asti.

– Mudbound: Mudbound on Dee Reesin ohjaama Oscar-ehdokkuuden saanut draama. Se kertoo kahdesta perheestä, jotka elävät yhdessä Mississippin maaseudulla toisen maailmansodan aikana, ja siitä, miten he kamppailevat rasismin, köyhyyden ja väkivallan yli. Näyttelijäsuoritukset ovat huippuluokkaa ja soundtrack tuo elokuvaan täydellisen tunnelman.

– Dunkirk: Dunkirk on Christopher Nolanin ohjaama sotaelokuva. Se seuraa tarinaa liittoutuneiden sotilaiden evakuoinnista Dunkerquen rannalta toisen maailmansodan aikana ja heidän kamppailustaan pysyä hengissä vastoin kaikkia odotuksia. Voimakkaiden näyttelijäsuoritusten ja upean visuaalisen ilmeen ansiosta Dunkirk pitää sinut otteessaan loppuun asti.